podle zásad pro stravu podporující zdraví

víkend 2. - 4. června 2017 v Maháprabhudíp ášramu ve Střílkách

Pod vedením Ing. Elišky Škvařilové ochutnáte snídaně, obědy, večeře, kaše, pomazánky, polévky, omáčky, nákypy, knedlíky. Upeču vám domácí chléb z kvásku, koláče, dezerty....

 

Proč jet na kurz

  1. Chci jídlo, které podpoří mé zdraví!
  2. Chci odstranit únavu a zvýšit svoji výkonnost!
  3. Chci mít jasno v protichůdných názorech na správnou výživu! Chci znát svoji ideální stravu.
  4. Chci ochutnat pokrmy, které budou zdravé a chutné!
  5. Chci vědět jak zdravá jídla připravit, jak si sestavit jídelníček pro sebe, rodinu, své malé dítě, v době kdy jsem těhotná, kdy kojím …
  6. Chci vědět proč mě chutná nezdravé jídlo? Jak to udělat, aby mě chutnalo to zdravé?

 Cíl Kurzu

  • Nalezení vlastní cesty ke zdraví a kvalitě života.
  • Dát orientaci v kvalitě potravin. 
  • Dozvědět se o základech vaření a kořenění jídel z ovoce, zeleniny, luštěnin, obilovin a texturátů (tofu, Klaso, Ceria, apod), Pečení chleba z kvásku.

BLIŽŠÍ INFORMACE

PŘIHLÁSIT SE ONLINE

PŘIHLÁSIT SE E-MAILEM