Opět jsme se byli ukázat na Evolution festivalu: dva workshopy a dvě vystoupení na hlavní stage představovaly dostatek příležitostí pro návštěvníky festivalu, aby se s Jógou v denním životě seznámili a získali potřebné informace o jógovém cvičení, knížkách i technikách.

Festival se konal tradičně v krásných prostorách Výstaviště Holešovice o víkendu 18.-20. září 2020

V pátek jsme začali cvičením na hlavní scéně, kdy jógovou rozcvičku a jógový systém představil Sebastián Janota. O několik hodin později jsme představili úspěšné pokračování z minulého roku: venkovní workshop léčivá síla dechu, který vedl Vašek Háse. Lidé si měli jediněčnou možnost prakticky vyzkoušet dechové fáze i pozice, ve kterých lze dech snáze procítit. Seznámili se s pránájámovými technikami a dalšími taji jógové nauky. 

V sobotu započal program workshopem jógy pro rodiče s dětmi, který vedla Dáša Lišková. Účastníci si mohli vyzkoušet různé typy hravého podání jógy tak, aby bavila jak rodiče, tak i děti, a aby mohli s dětskou jógou začít i doma samostatně. Odpoledne pak proběhla druhá ukázka "kancelářské rozcvičky" na hlavní scéně, opět s Dášou Liškovou. 

I přes ztíženou situaci a okolnosti se festival celkově hezky vydařil a my děkujeme všem návštěvníkům, že pomohli festival oživit a naplnili naše cvičení! Těšíme se opět v březnu na Evolution festival s dalším programem. Vaše Jóga v denním životě.