Zveme vás na mimořádnou on-line událost pořádanou na počest šrí svámího Mádhavánandy:
Mírový summit 2021  s podtitulem
Jak uzavřít mír s Matkou Zemí a rozvinout důvěru pro budoucí generace.

STŘEDA, 10. 11. 2021, 14–16 h.
link na přihlášení: https://tinyurl.com/y35ab5rx

Rada pro světový mír (Sri Swami Madhavananda World Peace Council) ve spolupráci s Jógou v denním životě v USA, v Kanadě a v Austrálii pořádají ve středu 10. listopadu 2021 mimořádnou on-line událost u příležitosti uctění památky šrí svámího Mádhavánandy.Tento bezplatný on-line program bude hlavní částí Mezinárodního mírového summitu 2021 a stane se připomínkou Mezinárodního dne míru a důvěry vyhlášeného OSN.

Účastníci programu se budou zabývat tématem "Jak uzavřít mír s Matkou Zemí a rozvinout důvěru pro budoucí generace" na základě učení linie Óm Šrí Alakhpurídží Siddha Píth Parampará, tedy jak vytvořit zdravý a udržitelný život na Zemi, který je postaven na vzájemném propojení člověka se zvířaty a s celou přírodou.
Hlavní projev přednese mahámandaléšvar višvaguru paramhans svámí Mahéšvaránanda, který pohovoří o světovém míru, gurukrpá a o tom, co znamená "Vše v Jednom, Jeden ve všem.".
Celý dvouhodinový on-line program bude moderovat Ramu Damodaran, prezident The United Nations Academic Impact (UNAI, Organizace spojených národů o akademickém dopadu). Významní řečníci promluví o odkazu šrí Mádhavánandy v kontextu míru a rozvoje, který je postaven na respektu ke zvířatům a Matce Zemi a na skutečné dharmě člověka.

Finanční výtěžek z této akce podpoří sociální projekty v indickém okrese Nágaur. Všichni účastníci jsou žádáni, aby přispěli v duchu "Vše v Jednom, Jeden ve všem.".

Finančí příspěvky je možné darovat zde:  http://tiny.cc/madhavananda-donations